Місяць: Лютий 2021

Підведено підсумки вікторини «Моє місто – Кам’янець»

З метою популяризації краєзнавства, привернення уваги учнівської молоді до історико-архітектурної спадщини рідного міста, на нашому сайті з 24 по 26 лютого 2021 року проведено вікторину «Моє місто – Кам’янець»

Відбувся семінар «Розвиток творчих здібностей особистості на уроках трудового навчання та технологій»

Проблема розвитку творчих здібностей є досить актуальною в період необхідності відновлення економіки нашої держави, відродження національної культури та самосвідомості народу. Тому згідно плану методичної роботи 25 лютого відбувся семінар для…

Підведено підсумки вікторини «Моє місто – Кам’янець» (старша група)

З метою популяризації краєзнавства, привернення уваги учнівської молоді до історико-архітектурної спадщини рідного міста, на нашому сайті було проведено вікторину «Моє місто – Кам’янець» (старша група).

Підведено підсумки вікторини «Моє місто – Кам’янець» (середня група)

З метою популяризації краєзнавства, привернення уваги учнівської молоді до історико-архітектурної спадщини рідного міста, на нашому сайті було проведено вікторину «Моє місто – Кам’янець» (середня група).

Гуртківці відвідали музей Лесі Українки

завітали25 лютого виповнюється 150 років з дня народження видатної української поетеси Лариси Косач-Квітки, відомої світові як Леся Українка. Подорожуючи славетними стежками Волині, вихованці гуртків військово-патріотичного виховання (кер. Галецька Н.К.; Галецька…