5
(1)

Завершився ІІ тур Всеукраїнської акції «Українська революція: 100 років надії і боротьби» і 12 квітня стали відомі імена переможців. Серед них і вихованці ПНВО.
І місце у напрямку «Українська революція – доба національного державотворення» здобула дослідницька група гуртка «Пішохідний туризм» – Наталія ШИМАНСЬКА, Каріна РУСЕЦЬКА, Дарина ЦИМБАЛЮК, ( кер.Кух О.М.) У своєму дослідженні на тему «Функціонування військових шкіл в період «останньої столиці» в Кам’янці-Подільському» юні краєзнавці описали процес навчання, розпорядок дня та забезпечення юнаків та офіцерів-наставників, дислокація шкіл та їх роль у житті міста. Дослідили джерела та відшукали споруди де розташовувалися школи, оцінили стан їх збереженості та чи є якісь пам’ятні знаки присвячені тій добі.
Вітаємо юних дослідниць та керівника з перемогою! Дякуємо за пророблену дослідницьку роботу та бажаємо нових цікавих тем!
Загалом , усі роботи Хмельницької області в акції «Українська революція: 100 років надії і боротьби» є призерами всеукраїнського етапу. Вітаємо колег та Хмельницьку область з високим результатом!

Наскільки цей пост був корисним?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середній рейтинг 5 / 5. Підрахунок голосів: 1

Поки що голосів немає! Будьте першим, хто оцінить цей пост.

Від admin

Залишити відповідь