5
(2)

З нагоди початку нового навчального року в позашкільному навчально-виховному об’єднанні відбулося свято під назвою «З вірою в світле майбутнє і перемогу!»
Учасники свята відвідали ряд майстер-класів. На майстер-класі «Корисний чай» діти дізналися про цілющі властивості лікарських рослин. Майстер-клас «Ланцюжок живлення» ознайомив гуртківців з компонентами екосистеми та зв’язками між ними. Власноруч виготовити м’яку іграшку «Гарбузик» змогли на майстер-класі «Щедра осінь». Ну і звичайно ж спробували свої сили в проходження туристичної смуги перешкод котра включала зупинки «Метелик», «Паралелі», «Купини» та «Маятник». На згадку про свято діти із задоволення фотографувалися на фоні фотозони «Осінні барви».
Було цікаво, захопливо, емоційно та корисно. Не було жодної дитини, котра б не відчула дбайливого піклування, не була зігріта теплими промінчиками душі керівників гуртків ПНВО, адже в сучасних умовах війни наші діти потребують ще більшої уваги. Сьогодні їхнє ментальне здоров’я та щасливе майбутнє – наша спільна відповідальність.
Тож з непохитною вірою у світле майбутнє і Перемогу розпочинаємо новий 2023-2024 навчальний рік в ПНВО! Нехай для всіх учасників освітнього процесу він стане роком великих починань та прагнень до знань!
Дорогі педагоги-позашкільники! Щиро вітаємо Вас зі святом і бажаємо міцного здоров’я, злагоди й любові, терпіння і мудрості, аби ніколи не згасало світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії, а ваші прагнення та справи несли у світ лише розум, красу і мир!
Дякуємо ЗСУ за те, що день за днем наближають нашу Перемогу і за те, що ми маємо можливість жити і працювати у вільній Україні!


Наскільки цей пост був корисним?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середній рейтинг 5 / 5. Підрахунок голосів: 2

Поки що голосів немає! Будьте першим, хто оцінить цей пост.

Від admin

Залишити відповідь