5
(2)

Сьогодні для вихованців гуртка “Юні овочівники”, учнів 7-А класу ліцею 13 (керівник гуртка Оксана Трояновська), дружньо, весело та смачно відзначили Всесвітній день здорового харчування.
На дослідних ділянках відділу ЕНЦУМ діти вирощували різні овочеві культури: томати, моркву, буряк, салат, базилік та інші.
Вивчали сорти та технології вирощування цих культур, а також їх значення в харчуванні людини. Овочі – невід’ємна складова здорового харчування.
Найбільшу користь для здоров’я людини приносять листові зелені овочі, а також фрукти і овочі, котрі багаті вітаміном С і бета-каротином.
Гуртківців ознайомилися із надзвичайно цікавою та корисною рослиною – базиліком звичайним. Розглянули морфо-біологічні, сортові особливості, поширення, походження, сфери використання.
На завершення приготували смачні канапки з ароматною зеленню базиліка фіолетового і зеленого кольорів.
Дякуємо ЗСУ за можливість навчати та виховувати дітей!


Наскільки цей пост був корисним?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середній рейтинг 5 / 5. Підрахунок голосів: 2

Поки що голосів немає! Будьте першим, хто оцінить цей пост.

Від admin

Залишити відповідь