0
(0)

Ягідні культури — кущові, напівкущові й багаторічні трав’яні рослини, що дають їстівні плоди — ягоди, (суниці, полуниці, чорна смородина, малина, аґрус, білі й червоні порічки; господарське значення мають і дикорослі ягідні рослини: журавлина, чорниця, брусниця). В Україні на ягідні культури припадає близько 2% площі всіх плодово-ягідних насаджень. Перше місце серед них належить суницям, друге — чорній смородині, третє — малині; менше поширені аґрус і порічки. Урожайність ягідних культур висока: 80 — 120 ц/га.
Про технологію вирощування плодоягідних культур розповідається в презентації керівника гуртка Барвінської Л.М..
Приємного перегляду!


Наскільки цей пост був корисним?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середній рейтинг 0 / 5. Підрахунок голосів: 0

Поки що голосів немає! Будьте першим, хто оцінить цей пост.

Від admin

Залишити відповідь