0
(0)

Якщо ви любите експериментувати і не боїтеся нових незвичайних смаків, можете спробувати урізноманітнити весняне меню квітами й травами. Вони насичені вітамінами на мікроелементами, які так потрібні людині після зими.
З давніх-давен безліч рослин використовувалися в приготуванні різних страв, але з часом зникли з наших столів за непотрібністю.
Керівник гуртків Кух О.М. пропонуємо вам рослини, які можна безпечно та з користю ввести у весняний раціон харчування.



Пропонуємо прийняти участь у вікторині “Лікувальні властивості рослин”.

[qsm_link id=64]Взяти участь у вікторині[/qsm_link]


Наскільки цей пост був корисним?

Натисніть на зірку, щоб оцінити!

Середній рейтинг 0 / 5. Підрахунок голосів: 0

Поки що голосів немає! Будьте першим, хто оцінить цей пост.

Від admin

Залишити відповідь